Lite Instagram från februari

Här kommer lite instagrambilder från mitt februari. Jag var i fina vinterfina Dalarna en sväng. Och såg fina frusna hästar. Nathalie köpte stora plastblommor. Kontorskompisar som gömt sig. Lördagsmys. Tove Jansson-tavla. Tvättar mina pennor, då måste man plocka isär dem. Hälsade på min kompis i Örebro som bor i världens mysigaste torp. Ambitiösaste tårtboken. 
Gult hus som man vill bo i. Frukstund. Hittade ett gammalt citat. Zelda lekte kattspel på iPaden. Finaste morgonen när jag gick hem efter en Oscarsgalakväll/natt/morgon. Postade pussar. Det var grapefruktens dag. En illustration till Family Living. Och mer kontorssällskap. 
Världens finaste himmel. Vårigt värre i Västerås. Det blev isbjörnens dag. Onsdagsöl med dessa finingar. Mer post. Hälsade på i Stockholm och fick hänga med en undulat. 
Jag heter Tovelisa på Instagram. 

2 reaktioner på ”Lite Instagram från februari

  1. Hänge med en undulat är inte fy skam! Jag har länge velat skaffa ett par men vågar inte på grund av mina kattor, som förvisso inte rör fisken som simmar i fiskskålen men har aldrig träffat en fågel…Kram från Ystad

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s