Från jordglob till spetsglob

För något år sedan hittade jag en gammal jordglob billigt på loppis. Men när jag kom hem och tände den såg jag att den var helt möglig. Så jag bestämde mig för att ta bort själva kartan. Jag hade hoppats på att det skulle vara en fin glaskula under, men det var sliten plast. Så jag la in den i en garderob i hopp om att jag skulle komma på nåt bättre att göra med den. Förra veckan kom den fram igen. Jag slipade den så att den blev matt och ritade det här mönstret med vit penna på. Och vips blev den en spetsglob!

Nu vill jag hitta fler gamla jordglober att rita på. Tur att det snart är sommar, loppisrundornas tid!

16 reaktioner på ”Från jordglob till spetsglob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s