Odlingspyssel

I våras gjorde jag och mina Makerikompisar ett litet odlingsreportage till Vad Händer i Västerås tillsammans. Vi var hemma hos mina föräldrar och pysslade i trädgården och jag fick skriva en massa skyltar.

Världens bästa Kokoskorven, mina föräldrars katt var med.

Det var i mitten på maj och rädisorna hade precis börjat bli klara.

Reportaget och mer bilder finns att se här. Det är min fina kompis Matilda som fotat bilderna till reportaget. Bilderna här är mina, jag kunde inte låta bli att fota lite jag med. Och det är min fina vän Nathalie som stylat. Det är även hon och hennes kille som driver Vad Händer i Västerås. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s