Papegojor

När jag städade, packade och rensade lådor inför min Malmöflytt hittade jag lite bortglömda original, bland annat denna. Den är ca 50x70cm stor i original. Jag ritade den för kanske två år sedan och den har aldrig blivit inskannad innan. Det är ju lite klurigt att lyckas skanna så stort med en A4 skanner, men efter lite pyssel fick jag ihop det. 

4 reaktioner på ”Papegojor

  1. Himla kul att du gjort Sandra Beijers bokomslag, har följt dig ett tag nu – kul att det går så bra! Såg direkt att det gjort av dig 🙂 Grattis!

    Gilla

  2. tycker det är så kul när man ser sitt ”egna” (obs menar ej egenpåhittade, utan ett av alla mönster man gillar att använda) hos andra. att samma små streck eller cirklar eller halvcirklar som jag gör, ser helt annorlunda ut men ändå så lika hos någon annan. tycker det är så fint att alla liksom hänger ihop på något sätt trots att två helt olika personer har gjort dem 🙂
    undrar om du skulle vilja dela med dig av din kunskap kring inskanning och utskrift. tycker det är svårt att hitta någon som vill svara på den frågan, konstigt nog. jag brukar själv bara skanna in när jag är i polen, för att jag hittat ett tryckeri där som har tillräckligt bra scanners. men här i sverige har jag bara hittat crimson och hos dem är det så jävla dyrt :/ en vanlig hemmaskanner räcker inte till – men du kanske har någon som du kan tipsa om? skulle vara jättetacksam. och samma med utskrift på fine art paper, de tryckerier jag varit i kontakt med kräver att man trycker 300ark på samma gång :/ (kollar in här ifall du skulle vilja svara. skulle som sagt uppskatta det väldigt mycket. har ingen blogg elelr så)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s