Lite mobilbilder från juli och augusti

Här kommer lite bilder från min sommar från min mobil. Första är från mina föräldrars fina trädgård. Promenad med pelargon. Klart vatten på Gotland. Och sötaste tassarna.
Gotlandstur med snygg bil och snygg brud. Näckrosor. Ensam fågelunge på ett fönsterbläck i Malmö. Och kanske den största gräshoppan jag sett. 

Sjukt god efterrätt. Fina kompisar som fixat avskedsmiddag till mig när jag skulle flytta till Malmö. Skåne från ett tågfönster. Min profil på Verket i Avesta. Om ni bor i krokarna MÅSTE ni åka dit, sjukt bra ställe!

Cheesy instamoment, svan i solnedgång. Otippat stor rosenhäck på bensinmack. Blåbärsbullar. Frukosthäng på Gotland.

Hängmatta under äppelträd. Badutflykt utanför Västerås. Sommarkväll vid min kompis sommarstuga. Västeråssiluett från mitt gamla kontor.

Världens bästa Kokoskorven. Katter i min kompis trapphus i Norrköping. En limegubbe. Hallon från mina föräldrars trädgård. Det har varit en himla bra sommar. Jag har flängt runt på massa ställen i Sverige. Och kombinerat semester med jobb. Tacka vet jag bärbar scanner!

2 reaktioner på ”Lite mobilbilder från juli och augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s