Den stora resväskan

Den här väskan ritade jag nån gång för flera år sedan när jag gick på Grimslövs Folkhögskola. Den blev lite bortglömd eftersom den är lite för stor för att skanna in. Men med lite tålamod kan lyckades jag tillslut lösa det med min A4-skanner.

4 reaktioner på ”Den stora resväskan

  1. åhh du är SÅ HIMLA DUKTIG!! kan inte sluta kolla på allt du illustrerat haha… Hur var den folkhögskolan förresten? kollar runt på massa konstskolor nu för illustration mestadels, om man nu vågar söka något haha:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s