Kalender för 2014

 Senaste veckorna har jag jobbar massor med den här kalendern, och äntligen är den klar! Den är baserad på några av årets alla temadagar, finns ju oändligt många, men jag har valt ut några som jag tycker är kan vara roliga att fira. Varje månad har fått sig ett recept baserat på en av temadagarna.

Våffelhjärtan till alla hjärtans dag.


Morotskaka till morotens dag.

 Fruktsallad till Fruktens dag.

Här är ett litet collage av alla månader och recept. Den är 30x44cm stor. Vill du köpa kalender kan du maila din adress till hej@tovelisa.com Den kostar 250kr inkl. frakt. Så postar jag en kalender tillsammans med en faktura.

5 reaktioner på ”Kalender för 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s