Surdegsdagen och surdegspappan

Idag är det surdegsdagen, och då tänkte jag att det kunde passa att gräva lite i mina gömmor av gamla skolprojekt och plocka fram detta. Under mitt sista år på Berghs skulle vi förpacka öl i en kurs, såhär blev min.

En av få skoluppgifter som jag fortfarande är lite nöjd med. Gnuggisarna på flaskan hann bli lite slitna innan fotograferingen tyvärr… 


A school assignment from my final year at Berghs.

2 reaktioner på ”Surdegsdagen och surdegspappan

  1. Tack! 🙂 Jag tryckte upp mina på ett tryckeri, minns tyvärr inte vilket. Sen gnuggar man dit motivet, det sitter dock väldigt löst… När det kommer till vit färg måste man gå nog gå till tryckeri, annars kan man köpa stickerspapper på Claes Olsson tror jag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s