Instagram juni & Juli

Här kommer en liten sammanfattning från mitt instagram från sommaren. Överst ett stort äpple som kommer få vara med på Formex nu i augusti. En Ice cream-skylt i papper. Mammas hemmagjorda lemonad. Mitt anatomiska hjärta som nu finns på Vintagefrabriken.

Min kalender som kommer finnas i färg i år. Ett grattis till den som vann ett paket av mina kylskåpsmagneter. Min ananas i nytt mönster. En av mina illustrationer fick vara med på Hemnet. 
Giveaway av kylskåpsmagneter. Min grammofon. En illustration till Ica. En irriterande bläckfläck. 

Nagellack. Min grammfon som finns att köpa hos Loppisverkstan. En till illustration för Ica. Och sist hur det ser ut när man får en order av mig. Jag heter Tovelisa på Istagram om ni vill följa mig där!

Some instagrams from June and July! You find me on instagram here!

En reaktion på ”Instagram juni & Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s