A la London!

I helgen (fredag till söndag) kommer jag ställa ut på À la Londons julmarknad i Göteborg! Jag kommer bland annat sälja mina kalendrar som året till ära är snudd på helt nyritad! Och som dessutom fått en hel del nya recept baserade på årets temadagar. Kom gärna förbi och säg hej!
Och mer om nyheterna i kalendern i ett annat inlägg! (:

2 reaktioner på ”A la London!

  1. så fin! jag och min sambo har dina kylskåpsmagneter av frukt och bär i våt nya kök och jag älskar dem. tidigare ikväll stod johan och byggde öga, näsa, mun med hallonen och bananen och jag smälte. magneterna har fått flytta med oss tre gånger dessutom!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s