Sånt jag ser väldigt mycket fram emot <3

Processed with VSCO with a5 preset_DSC1320RenderedContent-3F9612BD-E9A9-4F7C-8351-342DE201E7F1IMG_9316

Den 14 maj förra året frågade min absoluta favoritperson om jag ville gifta mig med honom <3! 1000 % ja! Vi hade åkt på utflykt till Kullen, och han ville visa min en fin plats han hade hittat där. Längts ut på en klippa högt över havet i solen gick han ner på knä. Den blev tårkalas för båda. Och som grädde på moset hade han bokat ett eget litet hus till oss i Mölle. Dagen till ära var det också snudd på orimligt fint väder och helt vindstilla. Bästa dagen i hela mitt avlånga liv. Men eventuellt toppar vi den redan i maj i år då vi slår till med bröllop!

Kanske inte helt förvånande är jag superpepp på allt pyssel som ett bröllop innebär. Save the dates, inbjudningar, vimplar, skyltar, mm. Det kommer nog dyka upp ett och annat bröllopspyssel här, och vi börjar med vår save the date. Kortet är taget ca kl fyra på morgonen på ett bröllop vi var på förförra sommaren.

2 reaktioner på ”Sånt jag ser väldigt mycket fram emot <3

  1. Hej Tove. Så många fina bilder du lagt ut! Vi ses i Haverdal på din bröllopsdag!
    //Aune och Bengt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s